Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smink típpek télre!!

 

Téli sminktippek minden szemszínhez


 

 

Barna szemhez:

Csokoládé- és karamellszínek rendkívül jól állnak a sötét szeműeknek. A belső szemzugban világosabb, míg a külsőben sötétebb barnát használjunk. 
A kék intenzívebbé teszi a barna szemeket, kihívó tekintetet varázsol. Idén a türkiz szín nagyon divatos, amelyet sötétebb kék kontúrral emelhetünk ki.
A pasztellszínekkel természetes hatást érhetünk el. A szemhéjakra egyenletesen oszlassuk el a halvány világos lila vagy babarózsaszín festéket. Fekete szempillaspirállal hangsúlyozzuk az összképet.
A barna szemekhez kitűnő alkalmi smink készíthető az arany árnylatokkal. Sötét vagy világos barna szemceruzával húzzunk vékony kontúrt a felső szempillák tövébe. Fekete vagy barna szempillafestéket is használhatunk az arany szemhéjpúderhez.

 

 

 

 

Zöld szemhez:

Ideális a lila minden árnyalata, a zöld és a szürke, a szürkés-fekete. A zöld szemet csodásan kiemeli és szikrázóvá, élénkké varázsolja a levendulalila. Bátran használd az alsó- és felső szemhéjadra is. A szemzugokban halvány, pasztelles lilát használj, míg a külső sarok felé egyre sötétebb levendulalilát, vagy padlizsánlilát alkalmazz. Ehhez a szemszínhez a lila szempillaspirál is remekül illik. Ha színes spirált választasz, akkor a szemsminked legyen visszafogottabb: babrózsaszín vagy homokszín. 
Talán azt gondolnád, hogy a zöld szemhez nem igazán illik a zöld smink, de ez így nem pontosan igaz. Természetesen nem mindegy, milyen árnyalatot választasz. Kerüld a neonzöldet és a fűzöldet, használj helyette szürkészöldet vagy krómoxid-zöldet.

 
 
 
 
 
 
 

Kék szemhez:

A kék, kékeszöld és kékesszürke szemhez a következő szemfestékek illenek leginkább: pezsgőszín, világosszürke, világos-rózsaszín, halványsárga, türkiz, mályva, ezüstszürke, minden barnás árnyalat,téglaszín és a fekete.  
Érdemes a kék szem világosságát, fényét grafitszürke szemceruzával kihangsúlyozni: a felső és az alső szempillasor mentén húzz vékony vonalat és kissé satírozd el. A fekete ceruzával óvatosan bánj, nem szabad még jobban keményíteni az egyébként is hideg kék színt. 
Ha szilveszteri buliba, partira vagy hivatalos, bátran válj jékirálynővé. 
Hangsúlyozd a szemed kék árnyalatokkal, amelyet szürkével és feketével keverhetsz. A szempilládra fekete szempillaspirált használj.

 

 

 
 
 
 
 
 
 


 

 

 

 

 

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 32964
Hónap: 225
Nap: 11